Hoeveel kilometer loop jij?
home  > over a4d borne

Over Avond4daagse BORNE

BORNE

Ook dit jaar wordt door het Avondvierdaagsecomite Borne weer de avond­vierdaagse georganiseerd. Dit betekent dus opnieuw vier dagen gezonde ontspanning door inspanning. Bovendien kan er al wandelend genoten worden van de fraaie omgeving van Borne. Afstanden kunnen geen bezwaar zijn. U kunt naar keuze 5 of 10 km. per avond wandelen. De wandel data zijn: maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni 2018.

De start vindt plaats op de maandag, dinsdag en donderdag tussen 18.30 uur en 19.00 uur op de accommodatie van de B.V.V. Borne op Sportpark 't Wooldrik. Voorinschrijving voor jeugd tot en met 14 jaar bedraagt 5,00 euro en voor 15 jaar e.o. 6,00 euro, tijdens de vierdaagse betaal je 0,50 euro meer en 1 avondtocht met beloning bedraagt 3,50 euro. Leden van de KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland krijgen €. 0,50 reductie. Deelnemers aan de Avondvierdaagse moeten minstens 4 jaar zijn. Er kan aan de tochten worden deelgenomen door individuele en groepen. Groepen dienen uit minstens 11 personen te bestaan. (incl. leider/leidster) Deelnemers die de Avondvierdaagse volbrengen, ontvangen een medaille. Tijdens de Avondvierdaagse is de medische verzorging in handen van de E.H.B.O. afdeling Borne.

Deelname aan de Avondvierdaagse gebeurt op eigen risico, terwijl het Avondvierdaagsecomite niet aansprakelijk kan worden gesteld voor schade, verlies of vermissing van eigendommen der deelnemers.